Værdier og CSR i Veganfood

Vi skaber mad med omtanke og har indarbejdet FNs verdensmål og værdier som konkrete handlinger i vores hverdag.

Det skaber en god fornemmelse i maven hos os,- det håber vi også at vores kunder kan mærke!


Mindre ulighed

Veganfoods arbejdsstyrke består af minimum en 1/3 del borgere fra kanten af arbejdsmarkedet. Vi er en rummelig arbejdsplads, der inkluderer forskelligheder på tværs af race, køn og handicap. Veganfood udspringer af Choicefood som i 2016 blev optaget i Den sociale kapitalfonds vækstprogram og som dermed er registreret som socialøkonomisk, ansvarlig virksomhed.

Klimaindsats

Bælgfrugter, herunder f.eks. kikærter og linser, belaster klimaet 40 gange mindre end oksekød ifølge tænketanken Concito. Det medfører et markant mindre C02 aftryk på miljøet, til gavn og glæde for alle.

Vores specialproduktion sikre et minimalt madspild, når køkkener bruger vores farser medvirker de til at reducere råvareforbruget.

Sundhed og trivsel

Der er stor fokus på menneskets personlige sundhed og Veganfood understøtter ønsket om en mere varieret kost, hvor kød protein udgør en mindre del af kosten. De sidste mange års stigende fokus på dyrevelfærd, betyder, at flere og flere ønsker at spise vegansk. Det skaber bedre vilkår og trivsel for dyr og mennesker.