Teamet i Veganfood

Teamet i Veganfood har meget forskellige baggrunde. Vi ser som en styrke i det fællesskab, der skaber den gode mad sammen i vores køkken - hver dag. Sammen med køkkenchefen, sørger teamet for ensartethed i produktionen og levering til tiden.

“Vi er naturligvis stolte af, at skabe mad med omtanke for vores kunder og miljøet, men er i lige så høj grad stolte af, at vi kan give hinanden en håndsrækning og gøre hinanden til den bedste version af os selv.”

Mød medarbejdere fra teamet i Veganfood

Veganfood er en socialøkonomiske virksomhed

Rafaa

“Jeg er stolt af at have udviklet flere af opskrifterne i vores farser, som for mig kendetegner den unikke smag af middelhavets køkken. Jeg har tilført krydderier og teknikker, som sikrer, at vores farser får en luftighed og opnår en sprødhed, når de tilberedes”.

Amira tilbereder Vegafoods, rødbedebøf, falaffel og hummus med marokkansk mynte

Naja

“ Jeg er sætter pris på at vi laver mad, som gør det nemt for alle at spise plantebaseret. Når personalet i andre køkkener åbner låget på vores mad beholdere på 1 og 3 kg, skal de blot stege eller tilberede vores farser og falaffel. Det er nemt og hurtigt!


“Selvom vi har rigtig travlt, kan jeg godt lide at vi har en god tone og en god humor i køkkenet - det gør dagen god og giver overskud til et smil og til at vi hjælper hinanden helt i mål”.

Mathias


Patrick

“Som mangeårig køkkenchef i frokost- og kantinebranchen ved jeg at specialproduktion til vegetarer, veganere og allergikere kan være en udfordring i den travle hverdag. Vores produkter hjælper køkkenerne til nemt og billigt at lave veganske kvalitetsprodukter til deres gæster, som de kan være bekendt at servere”


Ronni

“Jeg er stolt af at have stiftet Veganfood, og især stolt at vores team som er en god blanding af erfarne køkkenmedarbejdere og medarbejdere, som har masser af vilje og engagement, men mangler lidt erfaring. Vores mangeårige arbejde med folk fra kanten af arbejdsmarkedet giver en god forudsætning for at få dem til at lykkes”