Tilberedning af rødbefars
Vores rødbedefars kan bruges i mange forskellige plantebaserede retter.
Herunder forslag og tilberedningsvejledning
Fyldt peberfrugt:
Udgangspunkt i 1/2 peberfrugt
Brug farsen som den er eller riv rester af grøntsager og bland i.
Tilsæt også gerne friske krydderurter og lidt vegansk ost på toppen
Bages i ovn ved 170 grader i ca. 25 minutter
Se video:
Plantebøffer:
Med udgangspunkt i bøffer á ca. 120 gram
Tilsæt kikærtemel til farsen, svarende til 5 % af den samlede mængde
Tilberedes i friture eller brunes på begge sider i vegetabilsk olie (uden smag) og steges færdig i ovn ved 150 grader i ca. 12 minutter.
Inspiration: Vend bøfferne med pankorasp inden tilberedning Se video:
Plantefarsbrød:
Udgangspunkt i farsbrød af 500 gram
Tilsæt kikærtemel til farsen svarende til 10% af den samlede mængde
Form brødene med fast hånd
-Skær aubergine i tynde skiver på den lange led og anret ovenpå farsbrødet
Pensel auberginerne med barbecue
Bag i ovne ved 170 grader i ca. 30 minutter
Inspiration: Tilsæt gerne ekstra revet/hakket grøntsager og friske krydderurter til farsen
Se video:
Veganfoods grundfarser kan bruges i mange sammenhænge
Det er kun jeres fantasi der sætter grænserne!