Tilberedning af rødbefars

Vores rødbedefars kan bruges i mange forskellige plantebaserede retter.

Herunder forslag og tilberedningsvejledning

Fyldt peberfrugt:

Udgangspunkt i 1/2 peberfrugt

Brug farsen som den er eller riv rester af grøntsager og bland i.

Tilsæt også gerne friske krydderurter og lidt vegansk ost på toppen

Bages i ovn ved 170 grader i ca. 25 minutter

Se video:

Plantebøffer:

Med udgangspunkt i bøffer á ca. 120 gram

Brunes på begge sider i vegetabilsk olie (uden smag)

Steges færdig i ovn ved 150 grader i ca. 10 minutter

Inspiration: Vend bøfferne med pankorasp inden tilberedning

Se video:

Plantefarsbrød:

Udgangspunkt i farsbrød af 500 gram

Tilsæt kikærtemel til farsen svarende til 10% af den samlede mængde

Form brødene med fast hånd

-Skær aubergine i tynde skiver på den lange led og anret ovenpå farsbrødet

Pensel auberginerne med barbecue

Bag i ovne ved 170 grader i ca. 30 minutter

Inspiration: Tilsæt gerne ekstra revet/hakket grøntsager og friske krydderurter til farsen

Se video:

Veganfoods grundfarser kan bruges i mange sammenhænge

Det er kun jeres fantasi der sætter grænserne!